Geschreven door in blogMay 21st, 2012

Een 0,79 euro iOS-app dook op in het weekend in de App Store genaamd “Engels TV Premium”. Met de universele app kan iedereen tot 55 live-premium tv-kanalen te streamen zonder te betalen voor een abonnement. Een iPhone of iPad hoeft niet te worden gejailbreaked om te streamen, alle streams zijn namelijk gratis. Voor slechts 0,79 euro, kunt u toegang tot vele BBC en de Amerikaanse premium tv-kanalen krijgen in HD op je iOS-apparaat.

Tijdens het testen waren we in staat om meerdere tv-kanalen met succes meer dan 4G en WiFi op de nieuwe iPad streamen. Engels Premium TV zal ook werken op de iPhone of iPod touch.

Veel kanalen gestreamden perfect, waaronder National Geographic HD, Sky Movies HD, ESPN HD, History HD en BBC HD. Hoewel veel van de kanalen in Europa zijn gevestigd, hoef je niet in Europa of in een bepaald land om de app te gebruiken.

Slechte kanten van de App

De app heeft meerdere keren gecrashed terwijl we probeerden om een live kanaal te openen. Soms werd een bepaald kanaal niet gebufferd of crashde de app. Hoewel dit niet een perfecte oplossing is, is er geen andere app in de App Store dat dit soort functionaliteit biedt, terwijl het omzeilen van de behoefte aan een betaald abonnement wordt gerealiseerd. Een Sky TV-abonnement in Europa kost 170 euro per maand voor de kanalen die beschikbaar zijn in deze app of streamen bepaalde kanalen. Om even een impressie te geven van de besparing!

Met dat gezegd, deze app is ongetwijfeld illegaal of een schending van de voorwaarden. Wij verwachten dat Apple binnenkort trekken, dus pak het nu het nog kan. Premium Engels TV is beschikbaar in de App Store voor slechts 0,79 euro.

Het is jou beurt, zeg iets!

Het laatste nieuws

iPhone 5 screenprotector

October 29th, 2012
Geschreven door

Wat is Jailbreaken?

October 23rd, 2012
Geschreven door

Review: de nieuwe Mac Pro

June 23rd, 2012
Geschreven door

Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier!