Geschreven door in blogJune 21st, 2012

Wij van Jailbreaken Online hechten veel waarde aan de meningen van onze klanten. Niet alleen omdat goede recensies belangrijk zijn voor ons, ook voor de toekomstige kopers is het belangrijk wat men van de website zegt.

Review is als een waardering

Wat wij alleen zien zijn cijfers, verkoop cijfers, het aantal bezoekers op een pagina. Het conversieratio. Iets waar we waarde aan hechten maar we hechten nog meer waarde aan service. Wanneer u opmerkingen hebt, over onze website of over onze software: laat het ons weten. Via de iPhone jailbreak software kan men gemakkelijk hun iPhone jailbreaken, althans dat denken wij. Wanneer u er niet uit komt, betekend dat dat de handleiding wellicht niet duidelijk genoeg is. Hetzelfde geld voor de iPad jailbreak.

Ons meest verkochte product

De Apple TV jailbreak software is ons meest verkochte product op dit moment. Hierover hebben wij nog nooit klachten gehad, iets wat natuurlijk zeer bevredigend is.

Helaas is de iPod jailbreak ons minst verkochte product, een reden hiervoor is echter wel te verzinnen. Sinds de iPhone is de iPod namelijk iets overbodig geworden, de iPod Touch is namelijk een iPhone waar niet mee gebeld kan worden.

Neem contact met ons op!

Hebt u opmerkingen over de website of ons product? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Het is jou beurt, zeg iets!

Het laatste nieuws

iPhone 5 screenprotector

October 29th, 2012
Geschreven door

Wat is Jailbreaken?

October 23rd, 2012
Geschreven door

Review: de nieuwe Mac Pro

June 23rd, 2012
Geschreven door

Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier!