Geschreven door in Jailbreak Producten, sliderFebruary 21st, 2012

iPod Jailbreak


Vindt u de iPod Touch ook zo’n fantastisch apparaat? Maar bent u bang dat uw oudere versie achterblijft bij nieuwere apparaten? Dit is niet nodig, aangezien er een manier bestaat om uw apparaat telkens te blijven verbeteren. Deze manier wordt jailbreaken genoemd, en is kort gezegd een methode om restricties die producent Apple op uw iPod Touch heeft gezet er af te halen. Hierdoor zult u in staat zijn om software en applicaties van derde partijen op uw apparaat te zetten, en het ding helemaal naar uw hand te zetten. Wij helpen u graag om uw iPod Touch te jailbreaken met onze software.

Illegaal? Nee!!

Waarschijnlijk flitst nu de volgende gedachte door uw hoofd: ‘Is dit dan niet illegaal?’. Het antwoord is verrassend genoeg ‘Nee, het jailbreaken van een iPod Touch is niet illegaal!’. Uiteraard is Apple niet blij met mensen die haar restricties proberen te negeren, en zij ziet dit als een inbraak op haar auteursrechten. De consumentenbond heeft echter vastgesteld dat dit niet het geval is. Zij heeft bepaald dat het jailbreaken van een iPod Touch mag, aangezien consumenten zelf mogen bepalen wat zij met hun product doen. Apple dreigt wel om mensen die hun iPod Touch jailbreaken uit te sluiten van garantie. Ten eerste is het nog altijd de vraag of dit wel mag, en ten tweede vinden veel mensen de voordelen van jailbreaking zwaarder wegen dan de nadelen van geen garantie van Apple ontvangen.

Downloaden

Hoe krijgt u dit jailbreaken van een iPod Touch nu voor elkaar? Heel simpel! Download onze software, en wij leiden u door het gehele proces. Aarzel niet, en geef uw iPod Touch ongekende mogelijkheden!


Tags:

One Response to “iPod Jailbreak”

Het is jou beurt, zeg iets!

Het laatste nieuws

iPhone 5 screenprotector

October 29th, 2012
Geschreven door

Wat is Jailbreaken?

October 23rd, 2012
Geschreven door

Review: de nieuwe Mac Pro

June 23rd, 2012
Geschreven door

Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier!