Geschreven door in Jailbreak Producten, sliderFebruary 21st, 2012

iPhone jailbreak

Heeft u altijd al het gevoel gehad dat er meer uit uw iPhone of iPhone 3G valt te halen? Dan heeft uw gevoel u niet bedrogen. Door uw apparaat te jailbreaken kunnen de extra mogelijkheden zich bijna eindeloos uitstrekken. Jailbreaken is simpel gezegd een methode om er voor te zorgen dat de restricties die Apple, producent van uw iPhone, genegeerd kunnen worden, waardoor applicaties en software van derde partijen op uw toestel kunnen worden geïnstalleerd. Wij staan u met onze software graag ter zijde om uw iPhone of iPhone 3G helemaal naar uw hand te zetten.

 

Na de Jailbreak

Na de jailbreak van uw iPhone zal het net zijn alsof u een compleet ander toestel tot uw beschikking heeft. Applicaties waarvoor u voorheen diep voor in de buidel moest tasten, één keer gebruikte, en daarna nooit meer naar omkeek, kunt u na de jailbreak gratis downloaden. Ook kunt u na het jailbreaken van uw iPhone de interface van het toestel drastisch wijzigen met andere iconen, verschillende kleurenschema’s en een aangepast dock. Voorafgaand aan een jailbreak is het niet mogelijk om in dergelijke zaken wijzigingen aan te brengen. Overigens dient de jailbreak van een iPhone of iPhone 3G niet verward te worden met het simlock-vrij maken van een telefoontoestel. Dit is iets heel anders, hoewel een jailbreak wel noodzakelijk is om de simlock van een iPhone te verwijderen.

 

iPhone software

Bent u tot de slotsom gekomen dat het voor u ook goed zou zijn om uw iPhone of iPhone 3G te jailbreaken? Wij assisteren u daar graag bij! Download onze iPhone jailbreaksoftware, en ontdekt de eindeloze mogelijkheden van uw apparaat!


Tags: ,

7 Responses to “iPhone Jailbreak”

 1. Reply
  May 19th, 2012

  Bastiaan

  Hartelijk dank. Het is mij gelukt om mijn iPhone te jailbreaken, vrij gemakkelijk en snel! Hartelijk dank voor deze software, was het geld waard!

 2. Reply
  June 11th, 2012

  Frederik Jan

  Hallo Beheerder,

  Met betrekking tot de iPhone Jailbreak heb ik een vraag, kan ik mijn iPhone update na de jailbreak? Momenteel heb ik versie 5.0.1, u geeft aan dat ik hem hiermee kan update, hoe gaat dat wanneer er een nieuwere versie komt?

  Ik hoor het graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Frederik Jan

  • Reply
   June 18th, 2012

   admin

   Hallo Frederik Jan,

   Hartelijk dank voor uw bericht. Het is mogelijk om de iPhone te updaten. Let op: hierbij maakt u de jailbreak ongedaan en zult u uw iPhone opnieuw moeten jailbreaken.

   Hopelijk heb ik u goed genoeg geinformeerd.

   Met vriendelijke groet,
   Het jailbreaken online team

 3. Reply
  June 16th, 2012

  admin

  Apple iPhone Jailbreak

  Bent u tot de slotsom gekomen dat het voor u ook goed zou zijn om uw iPhone of iPhone 3G te jailbreaken? Wij assisteren u daar graag bij! Download onze iPhone jailbreaksoftware, en ontdekt de eindeloze mogelijkheden van uw apparaat!

  Category:
  38009


  4.9 stars, gebaseerd op 239
  reviews


  Regular price: €10.99

  3.99

  Te kopen op: Jailbreaken Online
  Download snel!

Het is jou beurt, zeg iets!

Het laatste nieuws

iPhone 5 screenprotector

October 29th, 2012
Geschreven door

Wat is Jailbreaken?

October 23rd, 2012
Geschreven door

Review: de nieuwe Mac Pro

June 23rd, 2012
Geschreven door

Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier!