Geschreven door in Jailbreak Producten, sliderFebruary 21st, 2012

iPad jailbreak

Vindt u het frustrerend dat u uw favoriete applicaties niet op uw iPad kunt zetten? Of dat u het ontwerp niet volledig naar uw hand kunt zetten? Deze frustratie wordt met u gedeeld door talloze anderen, en wordt veroorzaakt omdat Apple restricties op haar apparaten plaatst die zulke dingen onmogelijk maken. Inmiddels is er een methode ontwikkeld die deze restricties weg kunnen nemen: het jailbreaken van de iPad. Dankzij de jailbreak van uw iPad zult u in staat zijn om applicaties en software van derde partijen op uw apparaat te zetten. Met onze speciale software willen wij u graag helpen om dit voor elkaar te krijgen.

De voordelen

Een jailbroken iPad brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u dus applicaties van derde partijen installeren, die normaal gesproken niet worden ondersteund door Apple. Ook zijn dure officiële applicaties na de jailbreak van uw iPad gratis te downloaden, en kunt u de grafische interface van uw iPad wijzigen, iets dat voor een jailbreak niet tot de mogelijkheden behoort. Daarbij komt dat het jailbreaken van een iPad niet illegaal is, aangezien de consumentenbond heeft bepaald dat consumenten zelf mogen weten wat ze met het door hun gekocht apparaat doen. Ook kan door een jailbreak geen onherstelbare schade worden aangebracht aan uw iPad, aangezien op elk moment een herstel naar de oorspronkelijke firmware mogelijk is.

Gemakkelijk downloaden

Wilt u ook graag de ongekende mogelijkheden verkennen die uw iPad u kan bieden? Dan ondersteunen wij u daar graag bij. Download onze software, en wij leiden u door het proces om uw iPad te jailbreaken!

2 Responses to “iPad Jailbreak”

Het is jou beurt, zeg iets!

Het laatste nieuws

iPhone 5 screenprotector

October 29th, 2012
Geschreven door

Wat is Jailbreaken?

October 23rd, 2012
Geschreven door

Review: de nieuwe Mac Pro

June 23rd, 2012
Geschreven door

Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier!