Geschreven door in blogMay 1st, 2012

iCloud afbeelding

Via deze blog gaan we u informeren over iCloud, het systeem van Apple waarmee bestanden op één device gedeeld worden met alle devices die u beschikt. We gaan alle aspecten hieronder doorlopen.

 

iTunes in de Cloud

Je weet nooit wanneer je plotseling in de stemming bent om te luisteren naar uw favoriete nummer, klassieke film of een leuke aflevering van uw favoriete serie. Met iCloud, kunt u instellen dat iTunes automatisch nieuwe muziek aankopen te downloaden om al uw apparaten te voorzien van de nieuwe muziek. U kunt ook toegang krijgen tot het verleden muziek, film en tv-programma aankopen van een van uw apparaten. Dit kan draadloos en zonder synchronisatie.

 

Photo Stream

Met Photo Stream, kunt u een foto te maken op een iOS-apparaat en met iCloud verschijnt het automatisch op al uw andere apparaten, ook op uw Mac of PC.

Importeer nieuwe foto’s naar uw computer vanaf een digitale camera, en stuurt kopieën icloud via Wi-Fi naar je iPhone, iPad en iPod touch. U kunt zelfs de recente foto’s op je breedbeeld-tv via de Apple TV. Er is geen synchronisatie, geen e-mailbijlagen, geen file transfers. Uw foto’s zijn er gewoon – op welk apparaat dat u toevallig bij de hand hebt.

 

Documenten in de iCloud

U kunt presentaties en documenten maken op uw iPhone, iPad en iPod touch. En met iCloud, kunt u uw werk overal toegankelijk maken. U hoeft niet in alle mappen uw werk op te slaan of bestanden over te brengen, dit gebeurd allemaal automatisch.

 

Uw documenten – met al uw laatste bewerkingen – verschijnen overal automatisch. iCloud is al in Apple iOS-apps zoals Keynote, Pages en Numbers. Het kan ook werken met andere iCloud-enabled applicaties. Dus je kunt dingen doen, zoals een spreadsheet op je iPhone en maak bewerkingen om het op je iPhone. Of beginnen met schetsen op uw iPod touch en voeg de laatste handdelingen er aan toe op uw iPad thuis.

 

Overige info over iCloud

Bovenstaande aspecten kunnen ook handig van pas komen bij het toegankelijk maken van Apps
, iBooks, Calendar, Mail, and Contacts
, Backup, Find My Friends en Find My iPhone. Hieronder kunt u de introductie bekijken van iCloud door Steve Jobs.

Het is jou beurt, zeg iets!

Het laatste nieuws

iPhone 5 screenprotector

October 29th, 2012
Geschreven door

Wat is Jailbreaken?

October 23rd, 2012
Geschreven door

Review: de nieuwe Mac Pro

June 23rd, 2012
Geschreven door

Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier!